Se spala cartofii, se curata si se coc intregi in cuptorul preincalzit. Se scobesc usor cu o lingurita la mijloc. Miezul scos se amesteca cu o parte din margarina/unt, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si verdeata fin tocata. Se umplu cartofii, se asaza in tava unsa cu margarina ramasa/ unt si se dau la cuptor la foc potrivit. Cand sunt rumeniti se scot si se presara cubulete de margarina/ unt si verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii