autor:

paviasi

» » Aperitive

Cas marinat

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
Aceasta reteta nu prevede cantitati,, Cas proaspat,, Ulei de masline,, Boabe de piper,, Ardei iuti rosii., Oregano uscat,, Foi dafin, Busuioc uscat,, Rozmarin verde,, Usturoi, catei,optional,, Ulei de masline, Masline verzi si negre, Borcane de sticla de 0,8 sau 1L., Sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Casul proaspat se taie in cuburi,si se sareaza usor.
Piperul boabe,oregano sibusuiocul se amesteca.
Ardeii iuti se taie rondele.
Usturoiul se taie feliute.
Borcanele se spala,se pun la scurs.
Preparare:
In borcane se pune la fund 1-2 frunze de dafin si o crenguta de rozmarin.Se pun cateva cuburi de branza,apoi se presoara condimentele amestecate,iar branza si tot asa pana se umple borcanul.Crengutele de rozmarin,foile de dafin,usturoiul si ardeii iuti,le folositi ca decor pe lateralul borcanului.tot pe margine asortati si cate o maslina neagra sau verde.Puneti uleiul de masline pana cuprinde branza.Puneti capacul si lasati la rece si intuneric,(frigider sau beci).Scoateti dupa minim 2 saptamani.
Servire:
Branza se scoate pe farfurie sau platou,pe frunze verzi de salata,impreuna cu decorul din borcan.Infingeti in fiecare cub cate o scobitoare.Acest aperitiv este pentru toata familia,dar mai ales petru barbati la un sprit,o bere sau chiar o tuica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem

9 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Un aperitiv excelent.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Imi place finalul, dar nici reteta nu e mai prejos.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte gustos si aromat!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aceasta reteta nu prevede cantitati,
  • Cas proaspat,
  • Ulei de masline,
  • Boabe de piper,
  • Ardei iuti rosii.
  • Oregano uscat,
  • Foi dafin
  • Busuioc uscat,
  • Rozmarin verde,
  • Usturoi, catei,optional,
  • Ulei de masline
  • Masline verzi si negre
  • Borcane de sticla de 0,8 sau 1L.
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

mira (Chef de cuisine)

Un aperitiv excelent.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute cu salata greceasca