autor:

Crystyna

» » Fripturi

Cascaval pane

Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
Pt. 10 portii:, - 1 kg cascaval, - 150g oua, - 80g faina, - 250g pesmet, - 150g ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare

1. Cascavalul, se curata de coaja si se taie cate 2 bucati/portie. ouale, se spala si se dezinfecteaza, apoi se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul, se cern.
2. Bucatile de cascaval, se trec prin faina, ou si pesmet, si se prajesc in ulei, pe ambele parti.
3. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Cascaval pane

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece

2 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Aceeasi reteta folosesc si eu.E bun,bun,bun...cascavalul pane.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Si mie imi place cascavalul pane la nebunie.Eu dau feliile de cascaval prin pesmet,ou si din nou prin pesmet si se prajeste foarte bine,nu se inmoaie si se formeaza o crusta crocanta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • Pt. 10 portii:
  • - 1 kg cascaval
  • - 150g oua
  • - 80g faina
  • - 250g pesmet
  • - 150g ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Crystyna
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

1. Faceţi aluatul, întindeţi şi-l faceţi blat rotund. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. 2. Adăugaţi

35 voturi    17 comentarii
50 min
Paste si pizza
Pizza Florentina

Pizza Florentina

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii. 2. Aşezaţi: şunca, salamul,

23 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

mirey (Chef de cuisine)

Aceeasi reteta folosesc si eu.E bun,bun,bun...cascavalul pane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui la gratar