autor:

Ady

» » Aperitive

Cascaval pane cu capsuni

Autor: Ady (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ady (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 4 portii ai nevoie de:, 400 g cascaval uscat (8 felii), , 100 ml ulei de floarea soarelui, , 2 oua, , 100 g pesmet, , 100 g faina, , 500 g capsuni, , cateva frunze de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Tavalim cascavalul in faina, ouale batute spuma si pesmet, repetand operatia pana obtinem o crusta solida. Urmeaza prajirea pe ambele parti in uleiul incins, dupa care lasam sa se scurga grasimea vegetala excedentara - pe un servet de bucatarie. Servim imediat cu capsunile injumatatite si fire de ceapa verde. Este un vis gastronomic!



Sfaturi: puteti folosi in loc de cascaval si felii de telemea, respectiv, in loc de pesmetul clasic, niste arahide (nuci) prajite si macinate.



Recomandare: vegetarienii pot inlocui branza de origine animala cu felii de tofu (branza de soia), lasata la marinat in ceva mustar si sos de soia iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte impletite cu mozzarella

Placinte impletite cu mozzarella

Dacă vrei o gustare rapidă, un mic dejun savuros și sățios, sau vrei să îți impresionezi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Turtite cu branza feta(reteta Laurei Adamache)

Turtite cu branza feta(reteta Laurei Adamache)

Se zdrobeste bine branza cu o furculita ,se adauga mararul tocat si cozile de ceapa verde taiate

26 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Ady

    Ady (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Tatiana draga, tu ma surprinzi mai mult decat placut cu faptul ca ma onorezi cu aceste reactii!!!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Ce surpriza ???

  • Ady

    Ady (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Constanta draga, sper sa-ti satisfaca papilele gustative! Stimate Teo, eu am avut parte de aceasta inedita combinatie in Olanda... dar, cu "globalizarea" asta, este posibil sa aiba radacini frantuzesti!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Hmmm...aduce a frantuzesc!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      O combinatie ce nerita incercata ...

    • Ady

      Ady (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Apreciez reactia ta extazianta! Sper sa nu dezamagesc aceasta exaltare! Pofta mare!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Nu stiu daca familia mea ar agrea combinatia. Cascavalul pane este in top, dar cu cartofi, salate...

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Proaspătă combinaţie! Îmi place!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 portii ai nevoie de:
  • 400 g cascaval uscat (8 felii)
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g faina
  • 500 g capsuni
  • cateva frunze de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Ady
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Pregatesti astfel: speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi cam 10 minute in apa cu sare.

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam

1 vot    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Ady (Chef de cuisine)

Tatiana draga, tu ma surprinzi mai mult decat placut cu faptul ca ma onorezi cu aceste reactii!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval