autor:

Cely Snijec

» » Retete vegetariene

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
4 felii de cascaval, 4 linguri faina de grau, 1 ou, 4 cartofi mari, 2 legaturi de salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura ridichi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval, treci feliile prin faina, apoi prin ou batut cu sare, piper si o lingurita de ulei. Prajesti cascavalul pe ambele parti, in ulei incins. Scoti feliile de cascaval pe un servet de hartie, sa se absoarba surplusul de grasime. Intre timp pregatesti salata, ridichea, ceapa. Le asezonezi cu un dressing din ulei de masline, sare si otet balsamic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Spanac

Spanac

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza. Ceapa se caleste foarte putin in unt,

5 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalin-Mihai Feraru , 28 aprilie 2015

    Bun!

  • Fara foto

    Andrei Spetie , 09 septembrie 2014

    tare!! '

  • cory

    cory (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

    foarte bun.....trebuie sa incercam si noi fetitele mici reteta asta :)

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

      Bun, bun, foarte bun cascavalul tau Cely !!! Mai prind si eu o portie ca tere fain arata si mi-ai facut pofta...

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

      rapid si f bun

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      bun cascavalul pane!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Mamaaaaaaaa,mi-ai facut o pofta de mor de pofte acum.Prezentarea ta este superba,bravo, meriti felicitarile din plin,asa te vreau draga Cely.Superba prezentarea ta.Claritate,aspect si bun gust,10 pe linie.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Arata trasnet.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Foarte bun........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 felii de cascaval
  • 4 linguri faina de grau
  • 1 ou
  • 4 cartofi mari
  • 2 legaturi de salata verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

cory (Chef de cuisine)

foarte bun.....trebuie sa incercam si noi fetitele mici reteta asta :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Praz gratinat (Gratin de poireau)