Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval, treci feliile prin faina, apoi prin ou batut cu sare, piper si o lingurita de ulei. Prajesti cascavalul pe ambele parti, in ulei incins. Scoti feliile de cascaval pe un servet de hartie, sa se absoarba surplusul de grasime. Intre timp pregatesti salata, ridichea, ceapa. Le asezonezi cu un dressing din ulei de masline, sare si otet balsamic.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii