autor:

vio.vio

» » Aperitive

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
200g cascaval,3oua,sare,piper,pesmet,faina,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou ,pesmet iar faina ,ou,pesmet, sa fim atenti la colturi sa fie bine impesmetate apoi se prajesc in ulei.
garnitura:cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Super ! !

  • Fara foto

    Mary , 23 martie 2010

    E praf reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Rapid, gustos.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Bun,bun.........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Imi place mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Foarte bun!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Mmm da ce mult imi place!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 200g cascaval,3oua,sare,piper,pesmet,faina,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super ! !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Mafinim cu branza si masline