Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt, ¼ kg rosii, patrunjel verde si sare.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii