Castravetii se tin 1-2 ore in apa rece pentru a indeparta surplusul de sare, li se indeparteaza coditele, se taie in doua pe lungime si se scoate miezul.
Telina si morcovii se curata, se spala, se sterg de apa, apoi se rad pe razatoarea cu gauri mari si se stropesc cu zeama de lamaie ca nu se oxideze.
Intr-un vas se amesteca morcovii, telina si mazarea, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece timp de cateva minute.
Peste amestecul de legume se adauga maioneza, se omogenizeaza totul, iar cu aceasta compozitie se umplu castravetii scobiti si se orneaza cu mazare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii