autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

castraveti umpluti

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
6 castraveti mai mari, 1 ceasca de lapte, 2 galbenusuri, 1 ceapa, 150 g branza de oaie, 1 lingurita boia dulce, 1 radacina de hrean, 2-3 linguri smantana, 2 felii de paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja , se taie la un capat si se scobesc cu grija.Miezul ramas se amesteca cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, galbenusurile si branza.Ceapa se curata si se da prin razatoare, se adauga in compozitie, se framanta si semai adauga boiaua dulce, apoi umpli castravetii.Hreanul se da prin razatoare, se stoarce bine si il amesteci cu smantana, apoi pui pe fiecare castravete cate o lingura din sosul pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 castraveti mai mari
  • 1 ceasca de lapte
  • 2 galbenusuri
  • 1 ceapa
  • 150 g branza de oaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 radacina de hrean
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 felii de paine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pilaf de orez cu legume