autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

castraveti umpluti

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
6 castraveti mai mari, 1 ceasca de lapte, 2 galbenusuri, 1 ceapa, 150 g branza de oaie, 1 lingurita boia dulce, 1 radacina de hrean, 2-3 linguri smantana, 2 felii de paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja , se taie la un capat si se scobesc cu grija.Miezul ramas se amesteca cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, galbenusurile si branza.Ceapa se curata si se da prin razatoare, se adauga in compozitie, se framanta si semai adauga boiaua dulce, apoi umpli castravetii.Hreanul se da prin razatoare, se stoarce bine si il amesteci cu smantana, apoi pui pe fiecare castravete cate o lingura din sosul pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

9 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 castraveti mai mari
  • 1 ceasca de lapte
  • 2 galbenusuri
  • 1 ceapa
  • 150 g branza de oaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 radacina de hrean
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 felii de paine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Fasole batuta