Taiteii ii asezam in tava unsa cu unt si ii dam la cuptor,pana se rumenesc putin.Ii mai intoarcem din cand in cand.
Cat timp se coc taiteii se prepara siropul din zahar,apa si esenta de rom,care se toarna mai apoi,asa fierbinte cum e, peste taiteii rumeniti.
Se da din nou la cuptor si se coace pana se \"leaga\" taiteii si totul devine ca un blat.
Dupa ce s-a racit se acopera cu frisca batuta.
Se da la frigider pentru cateva ore,dupa care se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii