Caviar de vinete

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 12 fileuri de sardele (sarate)
  • o rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 crengute de busuioc
  • o crenguta de rozmarin
  • piper
  • 15 cl ulei fin.

Mod de preparare

Vinetele spalate si zvantate se taie cubulete. Se spala sardelele cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata rosia de pielita si de seminte si se zdrobeste usturoiul. Se pune putin ulei intr-o cratita si se calesc vinetele impreuna cu rosia, usturoiul si fileurile de sardele. Se amesteca bine pana ce sardelele incep sa se sfarame. Se adauga piperul, busuiocul si rozmarinul si se mai toarna putina apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade bine de tot. Se scot crengutele de busuioc si rozmarin, se pune compozitia intr-un castron si se bate bine cu telul, adaugand cate putin ulei. Se lasa sa se raceasca si se baga la frigider. Se serveste pe felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise