Se spala boabele de struguri si se asaza in borcane (de 800gr.) pana la dunga, apoi se pun cate 3 linguri de zahar la fiecare borcan in parte si apoi se umplu cu apa. Se infileteaza capacele si se fierb la bain marie 30 min. Se lasa sa se raceasca in cratita in care le-ati fiert... Se fac aprox. 11 borcane. Succes!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii