Incorporam condimentele si sarea.
Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente.
Baitzul obtinut din apa, ceapa, usturoi, condimente,il rastorni peste ceafa care a stat condimentata la rece timp de 3-4 ore. Lasi carnea in baitz timp de 24 de ore, dupa care o usuci intr-un prosop de hartie, o snuruiesti cu ata de bucatarie si o afumi la foc timp de 3-4 ore (la foc,nu la fum). Lasam la scurs peste noapte. Se spala si se fierbe inainte de servire, in apa cu vin si condimente.(Timpul specificat a fost doar cel alocat exclusiv manoperei, nu si macerarii sau afumarii)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii