autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ceafa de porc cu mustar

Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
3 kg de ceafa de porc, , 240 g de mustar Dijon, , 25 g de praf de usturoi, , oregano, , 1 lingura chimion, , 2 linguri chimen, , 3-4 dl ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul si condimentele necesare marinatei. Carnea se taie felii mai groase, nu se bate, doar se apasa putin cu mana. Se unge cu marinata o cutie cu capac, se introduc feliile de carne, apoi fiecare bucata de carne se unge cu mustar si cu marinata. Se inchide cutia si se pune la frigider pentru 2-3 zile. Se scoate carnea cu ora inainte de a se pune pe gratar si se prajeste dupa gust. Se serveste cu salata sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui la cuptor cu legume

Friptura de pui la cuptor cu legume

Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Tagliata de carne la gratar

Tagliata de carne la gratar

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine; Se coace 5 minute

3 voturi    8 comentarii
10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de ceafa de porc
  • 240 g de mustar Dijon
  • 25 g de praf de usturoi
  • oregano
  • 1 lingura chimion
  • 2 linguri chimen
  • 3-4 dl ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare glazurate cu legume picante