autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ceafa de porc cu mustar

Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
3 kg de ceafa de porc, , 240 g de mustar Dijon, , 25 g de praf de usturoi, , oregano, , 1 lingura chimion, , 2 linguri chimen, , 3-4 dl ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul si condimentele necesare marinatei. Carnea se taie felii mai groase, nu se bate, doar se apasa putin cu mana. Se unge cu marinata o cutie cu capac, se introduc feliile de carne, apoi fiecare bucata de carne se unge cu mustar si cu marinata. Se inchide cutia si se pune la frigider pentru 2-3 zile. Se scoate carnea cu ora inainte de a se pune pe gratar si se prajeste dupa gust. Se serveste cu salata sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc

Cartofi cu branza si busuioc

Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman

Ciolan afumat in vas roman

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de ceafa de porc
  • 240 g de mustar Dijon
  • 25 g de praf de usturoi
  • oregano
  • 1 lingura chimion
  • 2 linguri chimen
  • 3-4 dl ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu usturoi