autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ceafa de porc cu mustar

Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gudula Roxana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
3 kg de ceafa de porc, , 240 g de mustar Dijon, , 25 g de praf de usturoi, , oregano, , 1 lingura chimion, , 2 linguri chimen, , 3-4 dl ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul si condimentele necesare marinatei. Carnea se taie felii mai groase, nu se bate, doar se apasa putin cu mana. Se unge cu marinata o cutie cu capac, se introduc feliile de carne, apoi fiecare bucata de carne se unge cu mustar si cu marinata. Se inchide cutia si se pune la frigider pentru 2-3 zile. Se scoate carnea cu ora inainte de a se pune pe gratar si se prajeste dupa gust. Se serveste cu salata sau castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu miere

Friptura de miel cu miere

Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de

7 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de ceafa de porc
  • 240 g de mustar Dijon
  • 25 g de praf de usturoi
  • oregano
  • 1 lingura chimion
  • 2 linguri chimen
  • 3-4 dl ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulou Brasovean 1 portie