Ceafa de porc cu mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de ceafa de porc,
  • 240 g de mustar Dijon,
  • 25 g de praf de usturoi,
  • oregano,
  • 1 lingura chimion,
  • 2 linguri chimen,
  • 3-4 dl ulei

Mod de preparare

Se amesteca uleiul si condimentele necesare marinatei. Carnea se taie felii mai groase, nu se bate, doar se apasa putin cu mana. Se unge cu marinata o cutie cu capac, se introduc feliile de carne, apoi fiecare bucata de carne se unge cu mustar si cu marinata. Se inchide cutia si se pune la frigider pentru 2-3 zile. Se scoate carnea cu ora inainte de a se pune pe gratar si se prajeste dupa gust. Se serveste cu salata sau castraveti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise