Ceafa de porc cu mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de ceafa de porc,
  • 240 g de mustar Dijon,
  • 25 g de praf de usturoi,
  • oregano,
  • 1 lingura chimion,
  • 2 linguri chimen,
  • 3-4 dl ulei

Mod de preparare

Se amesteca uleiul si condimentele necesare marinatei. Carnea se taie felii mai groase, nu se bate, doar se apasa putin cu mana. Se unge cu marinata o cutie cu capac, se introduc feliile de carne, apoi fiecare bucata de carne se unge cu mustar si cu marinata. Se inchide cutia si se pune la frigider pentru 2-3 zile. Se scoate carnea cu ora inainte de a se pune pe gratar si se prajeste dupa gust. Se serveste cu salata sau castraveti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise