Carnea(fara sa fie spalata) se sterge bine cu un servet umed, se sareaza, se freaca cu usturoiul pisat si mirodeniile. Se asaza intr-un castron si se lasa sa stea astfel 3-4 ore. Apoi se presara peste carne boiaua de ardei si se asaza pe o tava unsa cu grasime. Se da la cuptor la foc rapid 30 minute, apoi se face focul potrivit. Se tine la cuptor 1 ½ ora. In timpul frigerii, se stropeste din cind in cind cu zeama din tava. Se taie felii, se asaza pe farfuria de servit, se stropeste cu zeama din tava, strecurata si se serveste cu cartofi prajiti, salata sau gogosari si castraveciori in otet.
Se poate servi si rece, taiata felii mai subtiri
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii