Reteta postata pe: 07 februarie 2010
Ingrediente
1 kg ceafa de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare,piper, oregano, nucsoara, enibahar, foi de dafin, 100 ml vin alb, 0 ceasca de apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc sa se patrunda uniform. O feliez dupa ce se raceste.
Nu am inclus timpul de marinare in timpul de preparare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper
3 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper,
10 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Gatesc destul de des ceafa, ne place mult, e o carne moale gustoasa. In general fac gratare cu cartofi natur cand pregatim ceafa.
mac myra (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Ce bine arata.............mmmmhh.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Tare buna,asa cum imi place mie la cuptor.Ai votul meu,adica toate stelutele.Felicitari.
Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Foarte buna
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Bun,bun,tare bun...Imi place tare mult...