autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Ceafa de porc la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Ingrediente
1 kg ceafa de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare,, oregano, nucsoara, enibahar, foi de dafin, 100 ml vin alb, 0 ceasca de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc sa se patrunda uniform. O feliez dupa ce se raceste.
Nu am inclus timpul de marinare in timpul de preparare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

92 voturi    14 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

    Cred ca este o bunatate dar prefer ceafa la gratar (se mai elimina din grasime).Cand ai colesterolul marit trebuie sa te limitezi...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Foarte bună!

  • Fara foto

    Angy , 07 februarie 2010

    Bun,bun....foarte gustoasa!e preferata mea friptura preparata asa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Gatesc destul de des ceafa, ne place mult, e o carne moale gustoasa. In general fac gratare cu cartofi natur cand pregatim ceafa.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Ce bine arata.............mmmmhh.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Tare buna,asa cum imi place mie la cuptor.Ai votul meu,adica toate stelutele.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Bun,bun,tare bun...Imi place tare mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ceafa de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare,
  • oregano
  • nucsoara
  • enibahar
  • foi de dafin
  • 100 ml vin alb
  • 0 ceasca de apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate dar prefer ceafa la gratar (se mai elimina din grasime).Cand ai colesterolul marit trebuie sa te limitezi...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.