Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper si origano si se lasa sa se insaporeasca pana se incinge bine cuptorul.
Se aseaza ceafa intr o tava unsa cu ulei.Ardelul si ceapa se curata,se spala si se taie fasii subtiri dupa care se adauga printe ceafa.
Se adauga vinul peste ceafa si se da la cuptor 40 minute.
Dupa acest timp se intoarce carnea si se adauga sosul facut din sucul de rosii,2 linguri de apa si foile de dafin.
Se mai da inca 20 minute la cuptor.
Dupa gust printre ceafa se pot adauga si felii de morcov.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii