autor:

flori de piatra

» » Fripturi

Ceafa de porc la Dubletta

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
1kg ceafa de porc, , sare, , piper,, alte condimente dupa preferinta.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea de porc si se condimenteaza. Se aseaza in tigaie fara grasime, fara apa sau vin si se acopera cu capacul de sticla. Dupa 10 minute se deschide capacul si se intoarce carnea pentru a se rumeni si pe cealalta parte.

Se serveste cu orice tip de garnitura alaturi de salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la Dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de porc umplute

Costite de porc umplute

1.Se indeparteaza oasele coastelor,apoi cu un ciocan de snitele intindem fiecare bucata ,atat cat

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se curata si se taie in jumatate sau sferturi(bucatile sa nu fie prea mici pentru ca se

29 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Bun,bun,bun...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Bun!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Dubletta e de mare ajutor in bucatarie.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Dubletta e de mare ajutor in bucatarie.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Sanatos intradevar, imi place ca nu folosesti ulei si ca nu iti plac prajelile si rantasurile

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Da, Vera si gratarul este bun si sanatos, evident. Dubletta prezinta niste avantaje cand esti in criza de timp, poti pune carnea chiar si inghetata. Criza de timp pentru mine inseamna atunci cand vii seara de la serviciu si trebuie sa pregatesti foarte repede masa pentru familia ta sau ai musafiri neasteptati.Gratarul dureaza mai mult si nu poti pune carnea inghetata.Eu oricum sunt foarte incantata de Dubletta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      dar de un gratar ce zici,tot buna si sanatoasa!felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Un deliciu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Incerc pe cat posibil sa evit grasimile, prajelile, rantasurile, pentru o viata mai sanatoasa. Multumesc pentru aprecieri.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      O mâncare sănătoasă1

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bunaaaa....

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      am sa incec si eu,cred ca e super buna alaturi de o garnitura de legume,multumim pentru reteta,bravo

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Buna ,buna..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Rapid si gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg ceafa de porc
  • sare
  • piper,
  • alte condimente dupa preferinta.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficatei de pui la gratar