Punem tigaia la incins cu putin ulei, adaugam bucatile de carne si le prajim la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem bucatile de carne intr-un bol, le condimentam si le acoperim cu folie sau un capac, pentru ca aromele sa se patrunda si carnea sa se fragezeasca.
Curatam si taiem cartofii bastonase, ii spalam si ii prajim in friteuza cand uleiul a atins temperatura setata. Cand sant prajiti ii lasam 1-2’ la scurs, apoi ii rasturnam intr-un bol si ii condimentam.
Servim impreuna cu feliile de carne si muratura la alegere, sau mujdei de usturoi.
Eu am servit la o portie, cate doua gratare, cativa cartofi si o jumatate de gogosar umplut cu struguri.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii