autor:

pasulischi

» » Fripturi

Ceafa la cuptor

Autor: pasulischi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pasulischi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2009

Ingrediente
5 felii de ceafa,, 2 rosii,, 2 cepe mai mici,, 100 ml bere,, 100 ml apa,, 100 ml ulei de masline,, 1 punga magica pentru friptura de pui si porc cu vin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Feliile de ceafa se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se aseaza in tava. Deasupra repartizam ceapa taiata marunt si rosiile taiate felii mai subtiri. Adaugam uleiul de masline, apa si la urma berea. Punem folie de aluminiu si lasam la frigider cca.3 ore pentru marinare. Se scoate de la frigider si se da la cuptorul preincalzit 1 ora jumatate. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Delicos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Waw ce pofta mi s-a facut!!

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 5 felii de ceafa,
  • 2 rosii,
  • 2 cepe mai mici,
  • 100 ml bere,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 1 punga magica pentru friptura de pui si porc cu vin.

Raporteaza reteta

Retete
de pasulischi
Fantezie de vara

Fantezie de vara

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu margarina.Compozitia se pune intr-o tava dreptunghiulara(sau

7 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Ciocanele cu cartofi la cuptor

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se

18 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Fripturi
Gogosi

Gogosi

300 gr lapte caldut, drojdia, o lingurita zahar pudra si 3 linguri faina se incalzesc la foc mic

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
FICAT DE PORC CU SOS