autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Ceafa la gratar cu cartofi noi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Ingrediente
6 buc ceafa porc feliata, 1 kg cartofi noi mai mici, sare, piper, boia, ulei, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ceafa se bate bine intr-o punga de nylon ca sa nu se faca mizerie, apoi se sareaza, pipereaza si se face cu boia. Cartofii noi se curata si se taie in patru. Se pun la fiert de 1/2 cu putina sare.
Ceafa se prajeste pe gratar.
Cartofii cind sunt fierti pe 1/2 se strecoara bine si apoi se strecura bine de tot. Se pune uleiul la incins si se prajesc. Cind sunt gata se presara cu patrunjel verde tocat.
Gratarul se serveste cu cartofii, prez, mujdei si muraturi. Acum, e sezonul castravetilor covasiti (murati la soare )
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Bucatile de ceafa se spala,se usuca cu un prosop absorbant si se condimenteaza cu sare dupa placul

3 voturi    3 comentarii
6h
Fripturi
Ceafa la gratar cu cartofi noi

Ceafa la gratar cu cartofi noi

Intr-un lighenas punem feliile de ceafa impreuna cu uleiul, boiaua, praful de usturoi, foile de dafin

11 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Mmm ce pofta mi s-a facut.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Simplu,rapid si tare,tare gustos...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2009

    Simplu si gustos.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 22 iulie 2008

      Pentru un gust mai aromat recomand si presararea de putin cimbru, ii da un gust foarte delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 6 buc ceafa porc feliata
  • 1 kg cartofi noi mai mici
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmm ce pofta mi s-a facut.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu chutney de cirese