Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate.
Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si piper negru macinat si se asaza pe gratarul electric, lasandu-le sa se rumeneasca bine.
Intre timp, se poate pregati garnitura. Amestecul de legume se rastoarna intr-o craticioara si se adauga peste el apa, cat sa-l acopere de grosimea a doua degete. Se adauga untul si uleiul, sare si delikat. Se lasa sa fiarba aprox 10 minute sau pana sunt gata (orezul s-a umflat). Eu am folosit amestec cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute, insa depinde de legumele de care dispune fiecare.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/ceafa-la-gratar-cu-legume.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii