Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate.
Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si piper negru macinat si se asaza pe gratarul electric, lasandu-le sa se rumeneasca bine.
Intre timp, se poate pregati garnitura. Amestecul de legume se rastoarna intr-o craticioara si se adauga peste el apa, cat sa-l acopere de grosimea a doua degete. Se adauga untul si uleiul, sare si delikat. Se lasa sa fiarba aprox 10 minute sau pana sunt gata (orezul s-a umflat). Eu am folosit amestec cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute, insa depinde de legumele de care dispune fiecare.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/ceafa-la-gratar-cu-legume.html
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii