autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ceapa pané

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2006

Ingrediente
2 cepe mari, Faina sau pesmet, 1- 2 oua, Ulei de masline, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa in rondele subtiri.
Se bat ouale cu sare si piper, se trec rondelele de ceapa prin oua si faina (sau pesmet) si se prajesc in ulei incins la foc mediu.
se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa pané" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

Pentru gatit am folosit tigaia dry cooker... Se spala fileurile de peste si se sterg prin tamponare

5 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Rondele de ceapa pane

Rondele de ceapa pane

Se bat ouale cu sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei dupa gust. Cepele se curata de coaja, se spala

2 voturi    2 comentarii
10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete de linte cu guacamole