Strrecurati impreuna fainile facandu-le sa cada intr-un castron mare, adaugati untul si incorporati-l cu mainile.
Adaugati apa rece cat trebuie pentru a obtine un aluat de consistenta justa si framantati mai multe minute. Acoperiti si lasati sa se odihneasca o oara. Reancepeti sa framantati aluatul, daca este necesar adaugand un pic de apa rece.
Impartiti in bile mari ca o nuca, si apaltizati-le. Coaceti pe o placa calda, usor unsa, pana cand aluatul este usor aurit insa nu duri, intoarcetile pe cealalta parte apoi le intoarceti din nou si apasati marginile astfel se vor umfla.
Serviti cald cu sau fara unt. Cu aceeasi reteta, doar topind in apa de adaugat la aluat 6 linguri de zahar brun se pot face chapati dulci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii