pregatim crema ca la tiramisù:
Mixam ouale cu zaharul pana devin o crema densa,incorporam mascarpone putin cate putin,si ciocolata topita dar rece;
Mixam frisca dar nu foarte tare,o incorporam in compozitia de oua batute,omogenizam si trecem la asamblarea tortului.
Luam o tava mai inalta captusita cu folie de plastic,asezam pe fundul acesteia un strat de piscoturi inmuiati in cafea in care am adaugat lichiorul,captusim peretii tavii cu piscoturi si turnam un strat de crema;
deasupra asezam un strat de felii de panettone inmuiat in cafea ,un alt strat de crema ,un altul de piscoturi,si terminam cu stratul de crema;
Punem tortul in frigider pt 1-2 ore;
Inainte de servirea acestuia il decoram cu fulgii de ciocolata cu lapte!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii