autor:

ILONA

» » Prajituri

Chec

Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
10 oua, 2 cani faina, 2 cani zahar, 1 cana ulei, 2 plicuri zahar vanilat, esenta vanilie, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albus, galbenusurile se freaca cu sare si 1 cana de ulei. Albusurile se bate spuma cu 2 cani de zahar ca la bezele, se pune galbenusurile frecate cu ulei treptat, dupa care se incorporeaza faina si esentele. Se ung tavile si se tapeteaza se toarna compozitia in tavi si se baga la cuptor circa 45 minute la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec pufos

Chec pufos

Se separa albusul de galbenus, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, jumatate din zahar + zaharul

1 vot    2 comentarii
45 min
Prajituri
Chec din albusuri cu cacao

Chec din albusuri cu cacao

Mixam albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si zaharul vanilat in ploaie si mixam bine pana

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Minunat checul,cam tot asa fac si eu dar din mai putine oua si in jumatate din compozitie pun cacao. Aceeasi reteta o folosesc la prajitura cu visine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie
  • sare.

Raporteaza reteta

cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Minunat checul,cam tot asa fac si eu dar din mai putine oua si in jumatate din compozitie pun cacao. Aceeasi reteta o folosesc la prajitura cu visine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cuburi de gheata