Se separa galbenusurile de albus, galbenusurile se freaca cu sare si 1 cana de ulei. Albusurile se bate spuma cu 2 cani de zahar ca la bezele, se pune galbenusurile frecate cu ulei treptat, dupa care se incorporeaza faina si esentele. Se ung tavile si se tapeteaza se toarna compozitia in tavi si se baga la cuptor circa 45 minute la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii