Se amesteca ouale intregi cu zaharul pana aproape se topeste zaharul. Se pun pe rand cantitatile de mai sus pana la omogenizare. Pentru checul cu cacao se imparte compozitia in doua:o parte se adauga cacao,dupa care se pune in forma unsa si tapetata cu faina. Daca doriti sa puneti fructe atunci toata compozitia se pune in tava dupa care se adauga mere etc. pe toata suprafata compozitiei. Cuptorul trebuie incalzit in prealabil la 180 de grade.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii