Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se amesteca cu 1/3 zahar.
Separat se freaca galbenusurile cu uleiul, restul de zahar si zaharul vanilat.
Se amesteca galbenusurile cu albusurile si se adauga faina in ploaie.
Se ung 2 tavi cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pune compozitia.
Optional deasupra se presara stafide sau nuci.
Cuptorul trebuie sa fie preincalzit si se coace la 180 grade 40-45 minute.
In primele 15 minute nu se deschide cuptorul.
Se lasa sa se racoreasca 20 min, apoi se scot si se pudreaza cu zahar
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii