Se caleste ceapa se adauga ciupercile,sare piper si se lasa pe foc pana scade apa din ciuperci.
Batem 2 oua cu sare,adaug cascaval,patrunjel tocat,ceapa verde,2lg de faina si praful de copt.Tava de chec se unge cu putin unt(se poate pune si hartie pentru cuptor),punem putin pesmet,turnam jumatate de compozitie si punem ouale fierte taiate in jumatate dupa care turnam restul compozitiei.Turnam un ou batut peste chec.
Se coace cam 25 minute.Dupa ce se scoate de la cuptor tava se lasa sa se odihneasca,apoi se pune cascaval ras care se va topi.Se lasa la rece 2 ore.Se poate servi ca aperitiv cu feli de rosii castravati,ridichi sau ardei si dupa gust masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii