autor:

giorgiana

» » Paste si pizza

Chec aperitiv

Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2005

Ingrediente
4 oua, 400 g.faina, 100 ml.ulei, 200 ml.lapte, 1 praf de copt, doua lingurite vegeta, piper, 250-300 g. carnaciori+kaizer+sunca - taiate bucatele, 2 castraveciori acriti in otet, 1 gogosar acru, 100 g.masline negre (pot fi si negre si verzi) taiate marunt, putina branza telemea rasa pe razatoarea mare, patrunjel tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron faina, ouale sparte, uleiul si se amesteca pana la omogenizare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga vegeta amestecata cu piperul, branza rasa, mezelurile taiate, castravetii si gogosarul in otet, maslinele taiate si patrunjel tocat.



Compozitia se aseaza intr-o tava mare de cozonac unsa cu margarina sau tava de friptura sau intr-un vas yena (24/24 cm.).

Se coace la foc potrivit, incalzit in prealabil, 1h si 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia

12 voturi    24 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

91 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 g.faina
  • 100 ml.ulei
  • 200 ml.lapte
  • 1 praf de copt
  • doua lingurite vegeta
  • piper
  • 250-300 g. carnaciori+kaizer+sunca - taiate bucatele
  • 2 castraveciori acriti in otet
  • 1 gogosar acru
  • 100 g.masline negre (pot fi si negre si verzi) taiate marunt
  • putina branza telemea rasa pe razatoarea mare
  • patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de giorgiana
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

63 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Chec economic al Laurei Sava

Chec economic al Laurei Sava

- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul, - se mixeaza putin, - se adauga zaharul vanilat+coaja

21 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza Quatro Formaggi