autor:

giorgiana

» » Paste si pizza

Chec aperitiv

Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2005

Ingrediente
4 oua, 400 g.faina, 100 ml.ulei, 200 ml.lapte, 1 praf de copt, doua lingurite vegeta, piper, 250-300 g. carnaciori+kaizer+sunca - taiate bucatele, 2 castraveciori acriti in otet, 1 gogosar acru, 100 g.masline negre (pot fi si negre si verzi) taiate marunt, putina branza telemea rasa pe razatoarea mare, patrunjel tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron faina, ouale sparte, uleiul si se amesteca pana la omogenizare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga vegeta amestecata cu piperul, branza rasa, mezelurile taiate, castravetii si gogosarul in otet, maslinele taiate si patrunjel tocat.



Compozitia se aseaza intr-o tava mare de cozonac unsa cu margarina sau tava de friptura sau intr-un vas yena (24/24 cm.).

Se coace la foc potrivit, incalzit in prealabil, 1h si 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Se pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Galbenusurile se amesta cu smantana, sarea, piperul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma,

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 g.faina
  • 100 ml.ulei
  • 200 ml.lapte
  • 1 praf de copt
  • doua lingurite vegeta
  • piper
  • 250-300 g. carnaciori+kaizer+sunca - taiate bucatele
  • 2 castraveciori acriti in otet
  • 1 gogosar acru
  • 100 g.masline negre (pot fi si negre si verzi) taiate marunt
  • putina branza telemea rasa pe razatoarea mare
  • patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de giorgiana
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

46 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Chec economic al Laurei Sava

Chec economic al Laurei Sava

- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul, - se mixeaza putin, - se adauga zaharul vanilat+coaja

20 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Penne cu sos de smantana si ciuperci