autor:

Eileen

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2011

Ingrediente
4 oua, 3 linguri ulei de masline, 100 g faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare, 150 g sunca, 100 g salam, 100 g masline negre, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 60 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

88 voturi

Mod de preparare

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie spumoasa. Se toarna usor uleiul mixand in continuare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se adauga apoi restul ingrendientelor amestecand usor.
Se toarna totul intr-o tava de chec si se coace aproximativ 45 de minute.

Sau varianta vegetariana: ardei, mazare, porumb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv cu verdeata

Chec aperitiv cu verdeata

Cum se face: Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin

76 voturi    17 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 4 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Priveste si gateste!

    Priveste si gateste! (Chef de cuisine):

    O reteta rapida, un preparat colorat si delicios. Checul se poate face si cu bucatele de friptura ramase prin frigider, legume diverse si in general cu orice alte ingrediente care se gasesc prin frigider. Eu am pus piept de pui in loc de sunca si spanac in loc de masline.

  • Florica Marinela_Andriescu

    Florica Marinela_Andriescu (Chef de cuisine):

    Extrem de simplu de facut!!!!......eu am incercat si varianta mai dietetica. Am pus faina de secara, sunca de pui, cascaval vegetal, masline, ardei.....si a iesit la fel de delicios....

  • Liliana_Mălai

    Liliana_Mălai (Chef de cuisine):

    In primul rând multumesc pentru rețetă! Eu am adaugat in schimb, mai multa faina - 150 g, 100 ml lapte și 3 fire de ceapă verde. Delicios!

    • Ludanyi_Magdalena

      Ludanyi_Magdalena (Chef de cuisine):

      Am testat si a iesit super bun, nu am pus sunca si ardei verde in schimb am pus o punga de legume amestec .

  • Afiseaza mai multe comentarii
  • 33 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gigi Mustatea , 08 iunie 2015

    Am facut si eu acum e ff ffff bun. ....

  • Eileen

    Eileen (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2014

    O tava de chec servita ca aperitiv inseamna in jur de 10 felii.

  • Fara foto

    Elena Sandor , 18 noiembrie 2014

    nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • Fara foto

      nicoleta , 09 noiembrie 2014

      Imi spuneti, va rog, cate portii ies? Multumesc!

    • Fara foto

      Activitati Elevi Sutesti , 08 noiembrie 2014

      In poze este si ceapa verde

    • Fara foto

      Adéla Dobre Magyar , 07 septembrie 2014

      incercati cu cascaval afumat,foarte buuuun.

    • Fara foto

      Nela Barbu , 30 iunie 2014

      il fac si eu dar cu cascavalul cubulete..

    • Maria_Ghita

      Maria_Ghita (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

      am sa incerc si eu, aspectuos

    • Ludanyi_Magdalena

      Ludanyi_Magdalena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2014

      super bun

    • Amy_Boanca

      Amy_Boanca (Maestru bucatar) , 31 decembrie 2013

      Am incercat reteta si e ft bun. Usor si rapid de facut, ft aspectuos si delicios. Multumim pentru reteta!

    • Mathe_Karoly

      Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2013

      unu era bun,., imi place,.,

    • Fara foto

      Karoly Mathe , 25 decembrie 2013

      unu imi place, felicitari

    • Fara foto

      Pop Gena , 25 decembrie 2013

      este delicios,,l-am avut azi pe masa de CRACIUN,a placut tuturor

    • Amy_Boanca

      Amy_Boanca (Maestru bucatar) , 18 decembrie 2013

      Am pregatit, delicios si arata atat de bine, grozav pentru ocazii mai deosebite si nu numai.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2013

      o bunatate...

    • Diana_Brezuleanu

      Diana_Brezuleanu (Bucatar sef) , 29 noiembrie 2013

      mmmmmmmmmmmm bun

    • Fara foto

      ADA , 29 noiembrie 2013

      ARATA FOARTE BINE,NU AS PUTEA PUNE PESMET ?

    • Fara foto

      eugenia , 28 octombrie 2013

      foarte bun.am sa-l mai fac.

    • Fara foto

      ana , 12 septembrie 2013

      am facut si a fost un deliciu si am sa mai fac

    • Fara foto

      Mari Pavel , 20 iulie 2013

      nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • Fara foto

      Nicoiu Alexandra , 20 iulie 2013

      de incercat

    • Fara foto

      Radacovici Mihaela , 20 iulie 2013

      nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • Fara foto

      Ioana Ionita , 20 iulie 2013

      Foarte bun si foarte usr de facut.

    • Fara foto

      Stanescu Bibi , 19 iulie 2013

      Am facut la aniversarea a 90 de ani a soacrei mele.Eu am facut see you gogosari si castraveti acri.Este foarte gustos si are aspect placut.Merita incercat!

    • Fara foto

      Anna Godonoga , 11 iunie 2013

      Treb de incercat.

    • Fara foto

      mihalcea , 11 iunie 2013

      grozav de buna!...era una din retetele mamei,preferate de mine si fratii mei

    • Fara foto

      Ela Ela Ela , 28 mai 2013

      f bun e am sa incerc si eu.

    • Fara foto

      Dragusanu Rodica , 27 mai 2013

      foarte bun

    • Fara foto

      Racz Dan , 27 mai 2013

      divine

    • Fara foto

      silvia (Chef de cuisine) , 27 mai 2013

      BUNN

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

      Foarte reusit!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      E foarte bun dar eu am inlocuit sunca si salamul cu piept de pui la gratar !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2011

      Aromat si apetisant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

88 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • putina sare
  • 150 g sunca
  • 100 g salam
  • 100 g masline negre
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 60 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Eileen (Chef de cuisine)

O tava de chec servita ca aperitiv inseamna in jur de 10 felii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui