Galbenusurile se amesta cu smantana, sarea, piperul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma, apoi cu grija se incorporeaza faina.
Morcovul ras, ceapa cubulete,frunzele de patrunjel, sunca si cascavalul se pun in castron.
Peste ele se adauga aluatul amestecand usor.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa usor cu ulei de masline. Se mai presara putin cascaval ras, se pudreaza usor cu paprica si se stopeste cu foarte putin ulei de masline.
Se coace in cuptorul preincalzit, 5 min. la 230 grade , dupa care inca 15 min la 200 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii