autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
150 gr faina, 6 oua, 1lingurita si jumatate de praf de copt, 4 linguri de ulei, 200 gr masline (taiate), 200 gr cascaval ras, 100 gr gogosar / ardei, 200 gr carne/mezel

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de copt si apoi uleiul mixand in continuare. Mixati doar cat sa incorporati uleiul. Adaugati apoi cascavalul, maslinele, gogosarul si carnita si amestecati bine cu o lingura/spatula.



Turnati compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dati la cuptor la foc potrivit pentru 30-40 de minute sau pana o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata.



Serviti ca aperitiv, rece sau cald sau ca gustare la scoala ori la serviciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia

12 voturi    24 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Oale se amesteca ca si pentru omleta, se adauga un varf de sare, piper negru, se pune faina (aluatul

25 voturi    8 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 6 oua
  • 1lingurita si jumatate de praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 200 gr masline (taiate)
  • 200 gr cascaval ras
  • 100 gr gogosar / ardei
  • 200 gr carne/mezel

Raporteaza reteta

Retete
de Toderica Cristina
Briose cu nuca de cocos

Briose cu nuca de cocos

Folosim ca unitate de referinta in masurarea ingredientelor un pahar. Trebuie ca de fiecare data

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Saramura de pui cu mamaliguta

Saramura de pui cu mamaliguta

Se frige carnea pe gratar si rosiile. In acest timp se prepara saramura: 500 gr apa calda, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete la gratar
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Drob de vinete