autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
150 gr faina, 6 oua, 1lingurita si jumatate de praf de copt, 4 linguri de ulei, 200 gr masline (taiate), 200 gr cascaval ras, 100 gr gogosar / ardei, 200 gr carne/mezel

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de copt si apoi uleiul mixand in continuare. Mixati doar cat sa incorporati uleiul. Adaugati apoi cascavalul, maslinele, gogosarul si carnita si amestecati bine cu o lingura/spatula.



Turnati compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dati la cuptor la foc potrivit pentru 30-40 de minute sau pana o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata.



Serviti ca aperitiv, rece sau cald sau ca gustare la scoala ori la serviciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv multicolor

Chec aperitiv multicolor

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

10 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 6 oua
  • 1lingurita si jumatate de praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 200 gr masline (taiate)
  • 200 gr cascaval ras
  • 100 gr gogosar / ardei
  • 200 gr carne/mezel

Raporteaza reteta

Retete
de Toderica Cristina
Briose cu nuca de cocos

Briose cu nuca de cocos

Folosim ca unitate de referinta in masurarea ingredientelor un pahar. Trebuie ca de fiecare data

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Saramura de pui cu mamaliguta

Saramura de pui cu mamaliguta

Se frige carnea pe gratar si rosiile. In acest timp se prepara saramura: 500 gr apa calda, usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete la gratar
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Flori aperitiv