Cele 4 oua crude se bat cu telul (mixer), se adauga apoi smintina, cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, faina, piperul, sarea si se omogenizeaza. Se tapeteaza cu ulei si faina tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se asaza pe lung ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coacela foc mediu aprox. 20 minute(e gata cind se desprinde de pe marginea tavii). Se serveste rece taiat felii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii