autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 lingura ulei masline, - 4 rosii potrivite, - cca 200 g ardei rosu + verde, - 300 g costita afumata, - 4 oua, - 250 g cascaval ras(reteta initiala era cu telemea ), - marar, - sare, piper, - o lingurita de unt pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Am decojit rosiile, le-am taiat si le-am pus la calit in ulei cam 10-15 min. Am adaugat ardeiul,costita si le-am mai lasat 5 min. La sfarsit am pus mararul tocat si le-am lasat un pic la racit.
Intre timp am batut oualele spuma si am potrivit de sare si piper. Le-am adaugat peste compozitiva usor racita iar la sfarsit cascavalul ras.
Am uns o tava cu o lingurita de unt(puteti folosi si hartie de copt) si le-am dat la cuptor la bain-marie 1 ora la 180 de grade.
L-am lasat la racit in tava sa se intareasca si l-am scos pe 2 prosoape de hartie sa mai absoarba un pic din grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu verdeata

Chec aperitiv cu verdeata

Cum se face: Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin

76 voturi    17 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei masline
  • - 4 rosii potrivite
  • - cca 200 g ardei rosu + verde
  • - 300 g costita afumata
  • - 4 oua
  • - 250 g cascaval ras(reteta initiala era cu telemea )
  • - marar
  • - sare
  • piper
  • - o lingurita de unt pt uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciupercute cu carne de pui