frecam 6 galbenusuri cu un pahar si jumatate de zahar ,zeama si coaja de la o lamaie,1 pahar ulei,2 pahare si jumatate faina si un pahar apa adaugat treptat.la urma adaugam albusurile batute spuma cu o lingurita zahar si putina sare.se adauga nuci ,stafide date prin fainasi se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata.se baga la cuptor bine incins si se lasa vreo 30 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii