Puneti impreuna untul cu zaharul si ouale, amestecati cu un mixer pana cand compozitia devine cremoasa.
Amestecati faina cu praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare. Apoi turnati peste compozitia de mai sus in 2 etape si mixati la o viteza mai mica, puneti bananele rupte bucati si continuati sa mixati pana cad totul devine cremos.
Puneti nuca si ciocolata si amestecati incet cu o lingura.
Ungeti peretii vasului de la slow cooker cu unt si turnati compozitia.
Acoperiti cu capacul si puneti temperatura pe Low iar timpul de gatire setati-l pe 3 ore.
Fiind o compozitie lichida care sta tot timpul coacerii lipita de vas, se comporta diferit la coacere fata de altfel de mancaruri pe care le gatim in slow cooker. Astfel va recomand ca la jumatatea timpului de coacere sa ridicati putin vasul de ceramica din aparat si rotiti la 180 de grade, pentru a evita riscul de a se coace mai mult pe una dintre parti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii