Pentru inceput vom separa ouale, intr-un castron mic galbenusurile si intr-un bol mai mare albusurile pe care le batem spuma cu zaharul. Dupa ce am batut albusurile adaugam galbenusurile si le incorporam bine.
Apoi adaugam faina treptat, praful de copt si esenta de vanilie. La final incorporam uleiul putin cate putin si o turnam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pe care o dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Intre timp pregatim ciocolata, pe care o punem intr-o oala mai mica la bain marie dupa ce s-a topit incorporam putin ulei cat sa o subtieze putin.
Dupa ce am scos checul si s-a racit putin turnam peste el ciocolata fierbinte.
La final il bagam la frigider pentru ca ciocolata sa se intareasca.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii