Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile ,cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul..se adauga si faina se amesteca usor,sare dupa gust.Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile,compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.Se da la cuptor,facem testul cu scobitoare dupa 30 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii