Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile ,cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul..se adauga si faina se amesteca usor,sare dupa gust.Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile,compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.Se da la cuptor,facem testul cu scobitoare dupa 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii