Albusurile se bat spuma,se pune zaharul in ploaie,galbenusurile unul cite unul,treptat uleiul,zeama si coaja de lamiie si la sfirsit faina. Cand totul este bine amestecat se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina din care se opresc 3-4 linguri.Se amesteca acest rest din compozitie cu cacaua si se toarna pe deasupra.Se introduce vasul in cuptorul incins,iar dupa 5-10 min se slabeste focul.ca sa stiti cand checul este gata intepati pina la fund cu un pai ,si daca paiul iese uscat este facut.Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar vanilat.sa aveti pofta.pe deasupra eu i-am pus niste stafide.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii