Albusurile se bat spuma,se pune zaharul in ploaie,galbenusurile unul cite unul,treptat uleiul,zeama si coaja de lamiie si la sfirsit faina. Cand totul este bine amestecat se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina din care se opresc 3-4 linguri.Se amesteca acest rest din compozitie cu cacaua si se toarna pe deasupra.Se introduce vasul in cuptorul incins,iar dupa 5-10 min se slabeste focul.ca sa stiti cand checul este gata intepati pina la fund cu un pai ,si daca paiul iese uscat este facut.Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar vanilat.sa aveti pofta.pe deasupra eu i-am pus niste stafide.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii