Incingem cuptorul. Separam albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana se intaresc albusurile bine,ca la bezea. Galbenusurile le amesteci bine cu uleiul si laptele apoi le incorporezi in compozitia de albusuri, usor sa nu iasa aerul din albusuri. Pui esenta si coaja de lamaie. Amesteci praful de copt cu faina si pui cate putin in compozitie amestecand continuu cu miscari ferme. Daca compozitia este prea moale mai puneti faina iar daca vi se pare prea tare, mai puneti lapte. Amestecati merele cu scortisoara si o lingura cu faina. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina iar peste puneti merele. Lasati la cuptor 40-50 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii