Incingem cuptorul. Separam albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana se intaresc albusurile bine,ca la bezea. Galbenusurile le amesteci bine cu uleiul si laptele apoi le incorporezi in compozitia de albusuri, usor sa nu iasa aerul din albusuri. Pui esenta si coaja de lamaie. Amesteci praful de copt cu faina si pui cate putin in compozitie amestecand continuu cu miscari ferme. Daca compozitia este prea moale mai puneti faina iar daca vi se pare prea tare, mai puneti lapte. Amestecati merele cu scortisoara si o lingura cu faina. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina iar peste puneti merele. Lasati la cuptor 40-50 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii