Se separa ouale, galbenusurile de albusuri, morcovii de taie in rondele. In blender se pun morcovii, galbenusurile, zaharul si uleiul. Se lasa 5-6 minute pana se face o pasta. Albusurile se bat spuma. Se scoate pasta obtinuta din blender si se pune intr-un vas incapator, se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine dupa care se adauga spuma de albusuri si se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge o forma rotunda (cu gaura in mijloc) sau forma de chec si se adauga compozitia obtinuta. Se baga in cuptor la o temperatura de 180 grade pentru 30-40 minute. Glazura: se pune intr-o cratita margarina pana se topeste, se adauga restul de ingrediente, se amesteca pana se dezlipeste de pe cratita. Daca doriti mai lichida puteti adauga putin lapte. Se toarna fierbinte peste chec.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii