Chec cu naut si spanac

Mixezi ouale intregi pentru cateva minute.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Chec cu naut si spanac

Ingrediente

  • 180 g faina + 1 lingurita faina (pentru naut)
  • 3 oua medii
  • 100 ml lapte
  • 80 ml ulei de masline
  • 75 g cascaval ras
  • 100 g spanac crud
  • 100 g naut
  • 1 lingurita mica rasa curry
  • 3/4 plic praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mixezi ouale intregi pentru cateva minute, apoi adaugi uleiul si laptele si amesteci pana la omogenizare.

Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana o incorporezi perfect in aluat. Adaugi cascavalul ras.

Speli spanacul si il tamponezi foarte bine cu hartie absorbanta de bucatarie. Spanacul trebuie sa fie complet uscat. Il toci marunt si il adaugi in aluat.

Scurgi nautul, il clatesti si il scurgi foarte foarte bine, apoi il pudrezi nautul cu 1 lingurita de faina si il adaugi si pe el in aluat. Adaugi sare si piper dupa gust si amesteci pana la omogenizare.

Tapetezi forma cu unt si faina, adaugi aluatul si introduci tava in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 40-45 de minute sau pana cand se rumeneste uniform.

Il scoti din cuptor, il lasi 5-6 minute in forma, apoi il rastorni pe un gratar. Dupa ce se raceste, il tai felii si il servesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor