Mixezi ouale intregi pentru cateva minute.
Mixezi ouale intregi pentru cateva minute, apoi adaugi uleiul si laptele si amesteci pana la omogenizare.
Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana o incorporezi perfect in aluat. Adaugi cascavalul ras.
Speli spanacul si il tamponezi foarte bine cu hartie absorbanta de bucatarie. Spanacul trebuie sa fie complet uscat. Il toci marunt si il adaugi in aluat.
Scurgi nautul, il clatesti si il scurgi foarte foarte bine, apoi il pudrezi nautul cu 1 lingurita de faina si il adaugi si pe el in aluat. Adaugi sare si piper dupa gust si amesteci pana la omogenizare.
Tapetezi forma cu unt si faina, adaugi aluatul si introduci tava in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 40-45 de minute sau pana cand se rumeneste uniform.
Il scoti din cuptor, il lasi 5-6 minute in forma, apoi il rastorni pe un gratar. Dupa ce se raceste, il tai felii si il servesti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii