Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga untul si se mixeaza in continuare pana amestecul se albeste.
Se adauga Nutella, pastarnacul si coaja de portocale, apoi laptele, faina, praful de copt stins, sarea si cacaua. Apoi se adauga ciocolata alba topita; amestecul se lasa la odihna 30 minute la temperatura camerei.
Se unge o tava cu unt si se presara cu faina; se coace la cuptorul incalzit la 180 timp de 45 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii