Chec cu Nutella si pastarnac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Chec cu Nutella si pastarnac

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 g faina
  • o lingurita praf de copt stins cu lamaie
  • 130 g unt moale
  • 130 g zahar tos
  • 200 g pastarnac ras
  • 100 g ciocolata alba
  • 2 linguri generoase de Nutella
  • 1 varf cutit de sare
  • coaja rasa a unei portocale
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri generoase de cacao

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga untul si se mixeaza in continuare pana amestecul se albeste.

Se adauga Nutella, pastarnacul si coaja de portocale, apoi laptele, faina, praful de copt stins, sarea si cacaua. Apoi se adauga ciocolata alba topita; amestecul se lasa la odihna 30 minute la temperatura camerei.

Se unge o tava cu unt si se presara cu faina; se coace la cuptorul incalzit la 180 timp de 45 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise