autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec cu Nutella si pastarnac

Autor: franceza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: franceza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 februarie 2015

Ingrediente
3 oua, 300 g faina, o lingurita praf de copt stins cu lamaie, 130 g unt moale, 130 g zahar tos, 200 g pastarnac ras, 100 g ciocolata alba, 2 linguri generoase de Nutella, 1 varf cutit de sare, coaja rasa a unei portocale, 100 ml lapte, 2 linguri generoase de cacao

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga untul si se mixeaza in continuare pana amestecul se albeste.



Se adauga Nutella, pastarnacul si coaja de portocale, apoi laptele, faina, praful de copt stins, sarea si cacaua. Apoi se adauga ciocolata alba topita; amestecul se lasa la odihna 30 minute la temperatura camerei.



Se unge o tava cu unt si se presara cu faina; se coace la cuptorul incalzit la 180 timp de 45 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella si pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec la cana

Chec la cana

In fiecare cana (cana mare) se pun 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar si

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Rulada cu crema

Rulada cu crema

Blat: Albusurile se bat spuma cu praful de sare .Adaugam zaharul treptat si mixam pana obtinem

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 g faina
  • o lingurita praf de copt stins cu lamaie
  • 130 g unt moale
  • 130 g zahar tos
  • 200 g pastarnac ras
  • 100 g ciocolata alba
  • 2 linguri generoase de Nutella
  • 1 varf cutit de sare
  • coaja rasa a unei portocale
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri generoase de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de franceza
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Prajitura cu stafide de post

Prajitura cu stafide de post

Se amesteca intr-un castron apa, faina, uleiul, zaharul. Se dizolva praful de copt intr-o lingurita

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Pateu de post cu linte

Pateu de post cu linte

Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Strudel cu mar si nuca