Intr-un bol se freaca bine untul cu zaharul se mixeaza pina devine o crema se adauga treptat ouale si restul ingridentelor.Se amesteca bine si se aseaza intr-o forma cu gaura la mijloc si se coace la 180 de grade aproape 30-40 de minute pina este rumenit.Inainte de copt am presarat nuca macinata pe chec ca sa-i deie un gust special.Deasemeni se poate presara cu zahar pudra.Este usoara si aspectoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii