autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Chec de carne cu mozzarella

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
450g carne de vita, 450 g carne de porc, supa de ceapa, (la pachet), 2 oua batute, 160g pesmet, 180ml apa, 225g mozzarella rasa, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca praful de supa, carnea,ouale pesmetul,apa,piperul si 1/2 din brinza Se unge o tava de chec ,se pune 1/2 din compozitie,se pune4 restul de brinza rasa si apoi restul de amestec de carne Se da 1h la cuptor Cind se scoate se lasa 15min sa se odihneasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Peste prajit

Peste prajit

Pestele se da prin faina amestecata cu boia, dupa ce a fost sarat. Se prajeste in uleiul pus dinainte

8 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 450g carne de vita
  • 450 g carne de porc
  • supa de ceapa, (la pachet)
  • 2 oua batute
  • 160g pesmet
  • 180ml apa
  • 225g mozzarella rasa
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Drob de miel din Bihor