autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Chec de carne in bacon cu oua

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2014

Ingrediente
500 gr tocata amestec (porc si vita), 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 cartof, 2-3 linguri pesmet, 2 oua, sare si piper, 500 gr bacon feliat sau 12-14 felii, 3 oua fierte

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Punem carnea tocata intr-un bol. Ceapa si usturoiul se toaca fin si se adauga peste carne. Adaugam cartoful dat pe razatoarea mica, adaugam pesmetul si ouale. Asezonam cu sare si peiper dupa gust si omogenizam bine compozitia.



Intr-o forma de chec asezam feliile de bacon cate doua in linie sa atarne peste marginile formei, acoperim si capetele formei. Punem cam jumatate din compozitia de carne, aranjam ouale fierte si acoperim cu restul compozitiei. Intoarcem feliile de bacon peste carnea tocata ca sa acoperim bine.



Dam tava la cuptor cam 50 minute, dupa care scoatem din cuptor si rasturnam pe un blat. Incercam sa introducem apoi checul in tava cu partea care a fost dedesubt sa fie deasupra pentru a se rumeni si aceasta. Rasturnam pe platou si putem felia.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne in bacon cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

Tai pieptul de pui in doua. Asezi carnea pe grillul incins.Rumenesti carnea pe ambele parti. Prajesti

2 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anica Midvighi , 18 decembrie 2014

    eu am facut cirnati de pui

  • Fara foto

    Anica Midvighi , 18 decembrie 2014

    da se poate face si in locde bacon se pune piept batut ca la snital

  • Fara foto

    Maria Magdalena Kosir , 17 decembrie 2014

    CAS DE CARNE

    • Fara foto

      Manuela Simona Caba , 27 noiembrie 2014

      Si cu carne de pui se poate face?

    • Fara foto

      Tudorita Chirilescu , 26 noiembrie 2014

      o sa incerc si eu

    • Fara foto

      Bianca Aioanei , 22 noiembrie 2014

      o incerc si eu azi

    • Fara foto

      Crina Crinella , 20 noiembrie 2014

      interesant

    • Fara foto

      Valeria Dumitriu , 14 noiembrie 2014

      bun ,bun ........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr tocata amestec (porc si vita)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare si piper
  • 500 gr bacon feliat sau 12-14 felii
  • 3 oua fierte

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu legume