Chec de carne in bacon cu oua

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Chec de carne in bacon cu oua

Ingrediente

  • 500 gr tocata amestec (porc si vita)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare si piper
  • 500 gr bacon feliat sau 12-14 felii
  • 3 oua fierte

Mod de preparare

Punem carnea tocata intr-un bol. Ceapa si usturoiul se toaca fin si se adauga peste carne. Adaugam cartoful dat pe razatoarea mica, adaugam pesmetul si ouale. Asezonam cu sare si peiper dupa gust si omogenizam bine compozitia.

Intr-o forma de chec asezam feliile de bacon cate doua in linie sa atarne peste marginile formei, acoperim si capetele formei. Punem cam jumatate din compozitia de carne, aranjam ouale fierte si acoperim cu restul compozitiei. Intoarcem feliile de bacon peste carnea tocata ca sa acoperim bine.

Dam tava la cuptor cam 50 minute, dupa care scoatem din cuptor si rasturnam pe un blat. Incercam sa introducem apoi checul in tava cu partea care a fost dedesubt sa fie deasupra pentru a se rumeni si aceasta. Rasturnam pe platou si putem felia.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise