Punem carnea tocata intr-un bol. Ceapa si usturoiul se toaca fin si se adauga peste carne. Adaugam cartoful dat pe razatoarea mica, adaugam pesmetul si ouale. Asezonam cu sare si peiper dupa gust si omogenizam bine compozitia.
Intr-o forma de chec asezam feliile de bacon cate doua in linie sa atarne peste marginile formei, acoperim si capetele formei. Punem cam jumatate din compozitia de carne, aranjam ouale fierte si acoperim cu restul compozitiei. Intoarcem feliile de bacon peste carnea tocata ca sa acoperim bine.
Dam tava la cuptor cam 50 minute, dupa care scoatem din cuptor si rasturnam pe un blat. Incercam sa introducem apoi checul in tava cu partea care a fost dedesubt sa fie deasupra pentru a se rumeni si aceasta. Rasturnam pe platou si putem felia.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii