Ingrediente
500 gr tocata amestec (porc si vita), 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 cartof, 2-3 linguri pesmet, 2 oua, sare si piper, 500 gr bacon feliat sau 12-14 felii, 3 oua fierte
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Intr-o forma de chec asezam feliile de bacon cate doua in linie sa atarne peste marginile formei, acoperim si capetele formei. Punem cam jumatate din compozitia de carne, aranjam ouale fierte si acoperim cu restul compozitiei. Intoarcem feliile de bacon peste carnea tocata ca sa acoperim bine.
Dam tava la cuptor cam 50 minute, dupa care scoatem din cuptor si rasturnam pe un blat. Incercam sa introducem apoi checul in tava cu partea care a fost dedesubt sa fie deasupra pentru a se rumeni si aceasta. Rasturnam pe platou si putem felia.
Pofta buna!
Maria Magdalena Kosir , 17 decembrie 2014
CAS DE CARNE
Manuela Simona Caba , 27 noiembrie 2014
Si cu carne de pui se poate face?
Tudorita Chirilescu , 26 noiembrie 2014
o sa incerc si eu
Bianca Aioanei , 22 noiembrie 2014
o incerc si eu azi
Crina Crinella , 20 noiembrie 2014
interesant
Valeria Dumitriu , 14 noiembrie 2014
bun ,bun ........