Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit.
Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil cu condimentele. Am lasat la calit pana si-a schimbat carnea culoarea. Am scos, in timp ce se calea carnea, toata zeama pe care o lasa, pe care nu am aruncat-o. Am scos carnea facuta, am scurs-o bine si am pisat-o un pic cu furculita. Am amestecat compozitia cu 3 oua intregi, batute bine. Puteti gusta si potrivi gustul, inainte sa puneti oualele, de sare si piper. Aveti grija daca folositi vegeta, knorr sau alte de’astea, sa tineti cont ca au si sare in compozitie. Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu o lingura de zeama de la carne, apoi l-am adaugat si pe el in compozitie. Puteti sa folositi si usturoi granulat.
Daca vi se pare ca este prea uscata compozitia, mai puneti cate putina zeama sau putin cascaval ras. Am pus in tava tapetata cu hartie si un ou batut pe deasupra. Sta la cuptor, pana nu se mai vede ca fierbe pe margini (cel putin 45 min).
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii