autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne

Chec de carne

Autor: Mihaela Vulpe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Vulpe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
, 1 kg carne tocata porc, 4 oua, 1 capatana mica de usturoi, condiment pentru carne tocata (sau sare, piper, boia dulce si ce mai vreti voi), 5 cepe uscate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil cu condimentele. Am lasat la calit pana si-a schimbat carnea culoarea. Am scos, in timp ce se calea carnea, toata zeama pe care o lasa, pe care nu am aruncat-o. Am scos carnea facuta, am scurs-o bine si am pisat-o un pic cu furculita. Am amestecat compozitia cu 3 oua intregi, batute bine. Puteti gusta si potrivi gustul, inainte sa puneti oualele, de sare si piper. Aveti grija daca folositi vegeta, knorr sau alte de’astea, sa tineti cont ca au si sare in compozitie. Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu o lingura de zeama de la carne, apoi l-am adaugat si pe el in compozitie. Puteti sa folositi si usturoi granulat.

Daca vi se pare ca este prea uscata compozitia, mai puneti cate putina zeama sau putin cascaval ras. Am pus in tava tapetata cu hartie si un ou batut pe deasupra. Sta la cuptor, pana nu se mai vede ca fierbe pe margini (cel putin 45 min).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se amesteca toate ingredientele la un loc. Se unge o tava de chec cu ulei si se asaza compozitia

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 1 capatana mica de usturoi
  • condiment pentru carne tocata (sau sare
  • piper
  • boia dulce si ce mai vreti voi)
  • 5 cepe uscate

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela Vulpe
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui a la Chilindron