Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit.
Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil cu condimentele. Am lasat la calit pana si-a schimbat carnea culoarea. Am scos, in timp ce se calea carnea, toata zeama pe care o lasa, pe care nu am aruncat-o. Am scos carnea facuta, am scurs-o bine si am pisat-o un pic cu furculita. Am amestecat compozitia cu 3 oua intregi, batute bine. Puteti gusta si potrivi gustul, inainte sa puneti oualele, de sare si piper. Aveti grija daca folositi vegeta, knorr sau alte de’astea, sa tineti cont ca au si sare in compozitie. Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu o lingura de zeama de la carne, apoi l-am adaugat si pe el in compozitie. Puteti sa folositi si usturoi granulat.
Daca vi se pare ca este prea uscata compozitia, mai puneti cate putina zeama sau putin cascaval ras. Am pus in tava tapetata cu hartie si un ou batut pe deasupra. Sta la cuptor, pana nu se mai vede ca fierbe pe margini (cel putin 45 min).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii