luam o farfurie adinca si punem in ea 3 linguri de faina 3 linguri de zahar 1 sau 2 linguri de cacao (la dorinta) 1 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar . Amestecam.
In alta farfurie adinca punem 3 linguri de lapte 1 ou si amestecam foarte bine ca sa fie o masa fara pete albicioase de albus . Apoi masa din a 2-a farfurie punem in 1-a si amestecam excelent . Adaugam ulei si punem in cuptor cu microunde pe 3 minute si jumate . Checul e gata! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii