se curata dovleceii de coaja, se dau pe rozatoare, se presara cu sare si se lasa sa se scurga o ora. In acest timp se taie marunt patrunjelul, se amesteca cu smantana si galbenusurile si se pune sare si piper dupa gust.Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia de mai sus si se omogenizeaza totul.Presezi apoi dobleceii rasi ca sa se scurga bine , ii calesti in unt, adaugi usturoiul pisat si-i lasi sa se raceasca.Ii amesteci apoi cu compozitia de oua, se pune amestecul intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu pesmet si dai totul la cuptor pentru 35 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii